Meny
 

Nyheter

Vad händer på centrat?

Event, tävlingar, ombyggnationer & nyöppningar.

 

  

Sportshopen Outlet öppnar åter på andra våningen i Hem & Fritidshuset på Torp köpcentrum. Sportshopen Outlet saluför Sportshopens produkter med 30-70% rabatt mot ordinarie pris.

  

Event

 

vm motorcross 

  

Uppvisning inför helgens VM i motorcross i Uddevalla, Elliot Gröndal visar MC stunt på P-platsen framför Torp Köpcentrum utanför Soya och Sportshoppen.
Passa på att träffa några av VM-stjärnorna och få en autograf eller titta på när BMK´s knattar visar upp sig.

Fredag den 18 augusti klockan 1700-1900

 

loppis 

Det blir bakluckeloppis hos oss på Torp köpcentrum, lördagar med start 1 april till 26 augusti! Passa på sälj och fynda!

Parkeringen strax bortanför Bauhaus!

Begränsat med säljplatser - säljplats förbokas på http://www.loppistorp.se/

...

Loppis mellan kl 11 – 15.

Mycket välkommen på loppis! Med vänliga hälsningar Loppis-teamet

 

 

Tävling

 

 

 

 

Klistra dekalen på ”PÅ VÄG till TORP KÖPCENTRUM” på din bil och tävla om 1000 kr i presentkort per vecka, från V36 till V52. Torp Köpcentrum kommer att leta rätt på en bil med dekalen ”PÅ VÄG till TORP KÖPCENTRUM” i marknadsområdet varje vecka.

Foto på bilen med dekal och namn på vinnaren publiceras på www.torp.se och på Torp Köpcentrums Facebooksida. Hittar inte Torp Köpcentrum någon bil med dekal, kommer vinsten att flyttas vidare till nästa vecka.

 

 

Tävlingsregler

 

 

För att delta i tävling skall anmälan registreras. Dekalen skall placeras på bagagelucka eller den bakre kofångaren. Torp Köpcentrum har rättigheter att publicera namn på vinnarna och bild på deltagande bil. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Insamlade uppgifter används endast för deltagande i tävling

”PÅ VÄG till TORP KÖPCENTRUM”

Tävlingsdeltagare som registrerat sig innan 1 sep får sina dekaler skickas per post senast den 30 augusti. Därefter veckan efter anmälan.

 

Anmäl här

 

 

Kundklubb

 

 

Gå med i Torp Kundklubb och du är automatiskt med och tävlar om fem presentkort på Torp köpcentrum.

 

Den första vinnaren dras den 1 september  och meddelas via kundklubbs-appen. Ju tidigare du går med i kundklubben desto större belopp på presentkorten kan du vinna.

 

Vår app "Torp kundklubb" hittar du i Appstore eller google Play. Ladda ner den och fyll sedan i dina uppgifter. Du kan när som helst avsluta ditt medlemsskap i Appen under min profil..