Meny
 

Nyheter

Vad händer på centrat?

Event, tävlingar, m.m.

 Kundundersökning

Event

Barncasting

barncasting

 

Barncasting letar efter härliga barn i åldrarna 4-12 år, som vill bli barnmodeller för Sveriges största professionell barnmodellagentur och som får möjlighet att delta i olika modelljobb för välkända varumärken.

Vi har barncasting lördag den 2 juni, kl 10-17 i Hem & Fritidshuset, 2 vån,

bredvid Sportshopen Outlet.

OBS! Anmälan och registreringen sker online på barncasting.se.

 

Lär dig om krisberedskap

FRG

 

Krisberedskapsveckan är en årlig kampanj av MSB (Myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap) som ska öka kunskapen om hur människor påverkas av och kan förbereda sig för samhällskriser och höjd beredskap.

Den 2 juni, kl 10:00-15:00 står Frivilliga Resursgruppen i Uddevalla på Torp köpcentrum vid ICA Maxi tornet och informerar vad du kan göra för att förbereda dig inför en krissituation. De kommer bland annat visa krisberedskapslådor och informera om den frivilliga resursgruppen

 

bakluckeloppis

loppis torp

 

Söndagen den 6 maj startar bakluckeloppisen upp på Torp köpccentrum mellan klockan 11:00-15:00. Loppisen är på parkeringen vid återvinningscentralen strax bortom Bauhaus. Mer info om loppis samt bokning av plats finner du på Bakluckeloppis Göteborgs hemsida http://www.loppistorp.se/

  

 Tävling

 Ingen tävling just nu

 

Kundklubb

 

 

Gå med i Torp Kundklubb och du är automatiskt med och tävlar om fem presentkort på Torp köpcentrum.

 

Den första vinnaren dras den 1 september  och meddelas via kundklubbs-appen. Ju tidigare du går med i kundklubben desto större belopp på presentkorten kan du vinna.

 

Vår app "Torp kundklubb" hittar du i Appstore eller google Play. Ladda ner den och fyll sedan i dina uppgifter. Du kan när som helst avsluta ditt medlemsskap i Appen under min profil..