Meny
 

Nyheter

Vad händer på centrat?

Event, tävlingar, m.m.

 Event

 idol Torp köpcentrum

 

Årets Idolvinnare.

Idol segraren Chris Kläfford kommer att kliva upp på vår scen ihop med några av sina nya vänner från Idol. Hoppas att ni är lika taggade på detta som vi är!

 

Lördag 16 december kl. 12:00 i Hem & Fritidshuset.

 

Jag är ett liv torp köpcentrum

Slå in paket och rädda liv

Julen är en tid för omtanke och värme. Under hela december samlar Herrestads Församling in pengar till Svenska Kyrkans projekt "Jag är ett liv" tillsammans med oss på Torp Köpcentrum. Du kan lämna ett bidrag när du slår in dina paket i någon av våra självservicediskar. Pengarna går till det viktiga arbetet för barns rätt till ett liv utan hot, våld och övergrepp. Den 16–17 samt 21–23 december kommer frivilliga från församlingen finnas på plats

och hjälpa till med inslagningen.

 

Läs mer på: svenskakyrkan.se/julkampanjen

 

 

tomte torp köpcentrum

 Träffa tomten!

Varje lördag och söndag fram till jul har du möjligheten att träffa självaste tomtefar på Torp Köpcentrum. Mellan kl. 12:00–15:00 kan du lämna din önskelista, berätta hur snäll du varit under året och dessutom skänka en slant till insamlingen för byggandet av vattenbrunnar i Afrika. I år är det nämligen Rotaryklubbarna i Uddevalla som sett till att tomten har hittat till Torp  köpcentrum. Här berättar de om sin verksamhet och samlar tillsammans med oss in pengar så att människor i afrikanska länder ska få tillgång till nya brunnar och rent vatten.

 

Start lördag 9 december

PS: Tomten bor i Hem & Fritidshuset.

 

Tävling

julkalender Torp köpcentrum

Torp köpcentrums julkalender

Från första december har vi lucköppning varje dag ända fram till julafton på Torps facebooksida. Var med och vinn gåvor som våra butiker här på Torp har skänkt. Svara på den dagliga frågan och du är med och tävlar. Vinnaren meddelas och gåvan hämtas ut i butiken.

Vinstbeslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

 

 

 

 

 

Klistra dekalen på ”PÅ VÄG till TORP KÖPCENTRUM” på din bil och tävla om 1000 kr i presentkort per vecka, från V36 till V52. Torp Köpcentrum kommer att leta rätt på en bil med dekalen ”PÅ VÄG till TORP KÖPCENTRUM” i marknadsområdet varje vecka.

Foto på bilen med dekal och namn på vinnaren publiceras på www.torp.se och på Torp Köpcentrums Facebooksida. Hittar inte Torp Köpcentrum någon bil med dekal, kommer vinsten att flyttas vidare till nästa vecka.

 

 

Tävlingsregler

 

 

För att delta i tävling skall anmälan registreras. Dekalen skall placeras på bagagelucka eller den bakre kofångaren. Torp Köpcentrum har rättigheter att publicera namn på vinnarna och bild på deltagande bil. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Insamlade uppgifter används endast för deltagande i tävling

”PÅ VÄG till TORP KÖPCENTRUM”

Tävlingsdeltagare som registrerat sig innan 1 sep får sina dekaler skickas per post senast den 30 augusti. Därefter veckan efter anmälan.

 

Anmäl här

 

 

Kundklubb

 

 

Gå med i Torp Kundklubb och du är automatiskt med och tävlar om fem presentkort på Torp köpcentrum.

 

Den första vinnaren dras den 1 september  och meddelas via kundklubbs-appen. Ju tidigare du går med i kundklubben desto större belopp på presentkorten kan du vinna.

 

Vår app "Torp kundklubb" hittar du i Appstore eller google Play. Ladda ner den och fyll sedan i dina uppgifter. Du kan när som helst avsluta ditt medlemsskap i Appen under min profil..